Υλικά
Κόβουμε το κοτόπουλο μπουκίτσες και το βάζουμε σε μια κασταρόλα.Ρίχνουμε αλάτι ,πιπερι,παπρικα,σκορδο και το σκεπάζουμε με νερο.Το αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτα.Σε μικρό μπολάκι βάζουμε ένα παντζάρι και ρίχνουμε λίγο νερο.Αφαιρούμε το κοτόπουλο από τη κατσαρόλα αλλά δε πετάμε το υγρό του .Θα χρειαστούμε 150 ml από το υγρο.Βάζουμε το κοτόπουλο στο μπλέντερ και ρίχνουμε και το υγρό .Το αλέθουμε και μετά ρίχνουμε 5 κουταλιές από το ζουμί του παντζαριού και τη σκόνη ζελατίνης αφού τη διαλύσουμε με 4-5 κ.σ νερο.Αλέθουμε καλά και αφού έχουμε κόψει το πάνω μέρος από το μπουκάλι του αναψυκτικού ,αδειάζουμε το μείγμα μέσα στο μισό κομμένο μπουκαλι.Σκεπάζουμε με μεμβράνη και το βάζουμε στο πάνω ράφι του ψυγείου για 6 ωρες.Αφαιρούμε προσεκτικά με ένα ψαλίδι το μπουκάλι και κόβουμε σε φέτες.
Καλή Απόλαυση!
February 28, 2022