Υλικά
1 συσκευασία σπαγγέτι
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο – να έχει λίγο λιπάκι (δυο φορές περασμένο από τη μηχανή)
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 συσκευασία ντομάτες κονκασέ
Μισό ποτήρι κόκκινο ξηρό κρασί
1 κουτάλια της σούπας μέλι
1 κουταλάκι του γλυκού Θυμάρι
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
Ελαιόλαδο
Αλάτι – Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο λάδι και μόλις γίνει διάφανο ρίχνουμε τον κιμά.Συνεχίζουμε το σοτάρισμα σε δυνατή φωτιά μέχρι να αλλάξει χρώμα και μετά σβήνουμε με το κόκκινο κρασί.Μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε τις ντομάτες, το μέλι και τα μπαχαρικά. Αλατοπιπερώνουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και το σιγομαγειρεύουμε για 40′ περίπου.
Σερβίρουμε με τα μακαρόνια και απολαμβάνουμε ένα τέλειο διαφορετικό αλλα παντα κλασσικό πιάτο!
Καλή Απόλαυση!
February 28, 2022