Υλικά
1 ΛΑΥΡΑΚΙ ΦΙΛΕΤΑΡΙΣΜΕΝΟ
5-6 ΦΥΛΛΑ ΣΕΣΚΟΥΛΑ (ΤΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΣΕ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΝΙΘΟ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ)
ΠΟΥΡΕΣ ΦΙΝΟΚΙΟ
3 ΤΕΜΑΧΙΑ ΦΙΝΟΚΙΟ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
220ΓΡ ΓΑΛΑ
115 ΓΡ ΛΥΚΑΝΙΣΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΝΗ 3-4 ΓΡ
350ΓΡ ΚΟΤΑΣ Η ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΖΩΜΟΣ Η ΝΕΡΟ
50 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ
ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΦΙΝΟΚΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΓΑΛΑ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ ΚΑΙ ΖΩΜΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ.ΑΦΟΥ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ .(ΣΙΤΑ)
ΠΟΥΡΕΣ ΑΒΟΚΑΝΤΟ
2 ΤΕΜΑΧΙΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΩΡΙΜΑ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 2 ΛΕΜΟΝΙΑ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΓΙΑ ΛΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ(ΣΙΤΑ)
ΕΞΤΡΑ ΥΛΙΚΑ(ΦΥΤΡΕΣ ,ΠΕΤΣΑ ΛΑΥΡΑΚΙΟΥ ,ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑΜΠΑΣΚΟ)
Καλή Απόλαυση!
February 27, 2022