ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!

E-mail:      hello@cooklikeachef.gr
Address:   Athens, Greece
Instagram Feed

FOLLOW:

ΠΑΝΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ

ΠΑΝΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ

 

Υλικά συνταγής

  • 4-5 κεφάλια παντζάρια
  • 4 κ.σ. σπασμένα καρύδια
  • 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
  • 2-3 κ.σ. ξύδι
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Διαδικασία συνταγής

  1. Βάζουμε σε κρύο νερό τα παντζάρια με λίγο αλάτι και τα βράζουμε. Βγάζουμε τους βολβούς τους αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και ξεφλουδίζουμε. Τρίβουμε σε χοντρό τρίφτη ή κόβουμε σε πολύ μικρά ζάρια τα παντζάρια.
  2. Προσθέτουμε τα καρύδια, το σκόρδο, το γιαούρτι, το ξύδι, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
  3. Ανακατεύουμε πολύ καλά και δοκιμάζουμε αν θέλουμε περισσότερο ξύδι ή αλάτι.

 

Καλή Απόλαυση!

Category:
Date:
Tags: