4 κ.σ. μέλι για να το περιχύσεις (ζέστανέ το πρώτα για να είναι πιο ρευστό)
Αναμιγνύεις τα αλεσμένα καρύδια με το λιναρόσπορο και τη βρώμη. Πολτοποιείς στο μπλέντερ τα φρούτα. 2. Χτυπάς τα ασπράδια τους κρόκους, τη βανίλια και την κανέλα και αναμιγνύεις όλα τα υλικά προσθέτοντας το μπέικιν πάουντερ. 3. Βάλε το μείγμα σε φόρμα σιλικόνης ή σε φόρμα καλυμμένη με αντικολλητικό χαρτί φούρνου και ψήσε στους 200 βαθμούς για περίπου 50 λεπτά. Προτού κρυώσει, το περιχύνεις με το μέλι.
Το αποτέλεσμα είναι αρκετά άγλυκο. Αν το θέλεις πιο γλυκό, διάλεξε ή πολύ ώριμες μπανάνες ή βάλε 3 κ.σ. καστανή ζάχαρη στο μείγμα.
Εμείς θα προσθέταμε και ¼ κ.γ. τριμμένο γαρίφαλο για το άρωμα αλλά και 1 φλιτζάνι τριμμένο καρότο για πιο γλυκιά γεύση.